KINESKA STUDIJA PDF

 • KINESKA STUDIJA PDF

  August 1, 2020 By admin 0 comments

  Documents. Colin Campbell – Kineska Studija Atraktivnost studija RH Atraktivnost studija investicijska studija Pevec Investicijska. Colin Campbell – kineska studija o prehrani i zdravlju. 3 likes. Book. UZROCI EPIDEMIJE KRONICNIH BOLESTI O KOJIMA SVI ŠUTE. Kineska studija dokazala: prehrana namirnicama životinjskog podrijetla uzrok je većine.

  Author: Vihn Voodooramar
  Country: Egypt
  Language: English (Spanish)
  Genre: Personal Growth
  Published (Last): 20 August 2004
  Pages: 293
  PDF File Size: 3.86 Mb
  ePub File Size: 13.40 Mb
  ISBN: 909-1-30373-924-2
  Downloads: 65771
  Price: Free* [*Free Regsitration Required]
  Uploader: Nezshura

  Published on Nov View Download 2. Colina Campbella, koji je jedan od ve likana log podruja. Ovo je jedna od najvanijih knjiga o prehrani ikada napisanih.

  Pone li se primjenjivati u praksi, Kineska studija pokrenut e novu eru zaraznog zdravlja. Zajedno sa svojim si nom Tomom Colin Campbell prouava odnos izmeu prehrane i bolesti, a njegovi zakljuci su zauujui. Kineska studija pria je za koju se mora uti. Robert Richardson, dobitnik N o b e l o v e n a g r a d eKineska studija najuvjerljiviji je dosad iznesen dokaz o prevenciji sranih bolesti, raka i drugih zapadnjakih bolesti putem prehrane.

  Knjiga je preporuljiva i za ekonomski razvijene zemlje i za zemlje koje prolaze kroz brzu ekonomsku tranziciju i promjenu naina ivota. Campbella revolucionaran je u svojim implikacijama i spektakularan u svojoj jasnoi. Iz ove hrabre i mudre knjige nauio sam neizmjerno mnogo. A l i ako e lite zaista zagospodariti svojim zdravljem proitajte Kinesku studiju, i uinite to brzo!

  Posluate li savjete iz ovog izuzetnog vodia vae e vam tijelo zahvaljivati svakoga dana do kraja ivota.

  Konano jedan prehrambeni strunjak svjetsko ga glasa objanjava istinu o prehrani i zdravlju na nain koji svatko moe s lakoom razumjeti – zapanjujuu istinu koju svatko treba znati.

  U ovoj izuzetnoj knjizi dr. Campbell zajedno sa svojim sinom Tomom za nas je saeo mudrost koju je stekao tijekom svoje briljantne karijere.

  Osjeate li bilo kakvu zbunjenost u pogledu prona laenja najzdravijeg puta za sebe i svoju obitelj, u Kineskoj studiji pronai ete drago cjene odgovore. Listle i Alan Goldhamer, D. Autori knjige The Pleasure Trap: Mastering the Hidden Force That Undermines Health and HappinesKineska studija obilno je dokumentirana analiza zabluda suvremene prehrane, studiaj ivota i medicine, kao i pristupa brzog rjeenja za probleme koji je esto bezuspjean.

  Lekcije iz Kinesoa pruaju uvjerljivu argumentaciju za prehranu temeljenu na biljkama radi poboljanja zdravlja i smanjenja rizika od bolesti obilja. S u s h m a Palmer, bivi izvrni direktor O kindska b o r za hranu i prehranu, Nacionalna akademija znanosti SAD-a Mnoge knjige o prehrani i zdravlju oineska suprotstavljene savjete, ali veini je ne to zajedniko – plan da se neto proda.

  Campbella i njegovog sina Toma je istina. Kao ugledni profesor na Sveuilitu Cornell, dr. Campbell je Einstein prehrane. Kineska studija temelji se na strogim znanstvenim istraivanjima, a ne na pukim spekulacijama poput Zone, Atkinsa, SugarBustersa ili bilo koje trenutne hitdijete. Campbell iznosi rezultate istraivanja kojima se bavio cijeli ivot, i to na pristupaan, zabavan nain. Proitajte ovu knjigu i kines,a ete zato. Svatko tko je zainteresiran za epidemiju pretilosti, vlastito zdravlje i zapanjuju utje caj zapadne prehrane na okoli i drutvo u Campbellovoj Kineskoj studiji pronai e mudra i praktina rjeenja.

  Knjiga Kineska studija Colina Campbella dirljiva je i pronicljiva povijest borbe, koja jo uvijek traje, za razumijevanje i objanjenje vitalne veze izmeu naeg zdravlja i onoga to jedemo. Campbell poznaje ovu temu iznutra: Utemeljena na pedantnim viegodinjim istraivanjima, prua iznenaujue odgovore na najva nija prehrambena pitanja naeg vremena: Kako moemo produiti vlastiti ivot?

    CHRISTINE GLEDHILL HOME IS WHERE THE HEART IS PDF

  Kineska studija brzo i lako odbacuje hit-dijele, oslanjajui se na vrste i uvjerljive dokaze. Jasno i predivno napisana od strane jednog od najuglednijih autoriteta za prehranu, Kineska studija studijja veliku prekretnicu u naem razumijevanju zdravlja. Ali ona je i mnogo vie od toga: Campbella ini fascinantnim tivom taja Dijeta, prehrana i stduija i izvjetaja AICR-ovog strunog panela Hrana, prehrana i prevencija raka: Zahvaljujui tome, u mogunosti je rasvijetliti sve aspekte ovog pitanja.

  Danas AICR, zbog izvanrednog rada dr. Campbella i jo ne kolicine vizionara zapoetog prije dvadeset i pet godina – za smanjenje rizika od raka preporuuje prehranu uglavnom temeljenu na biljnim namirnicama.

  Svaki zdravstveni radnik i istraiva u svijetu mora ju proitati. Konano imamo znanstveno valjan vodi o naim potrebama za ikneska nama i tome odakle bismo ih trebali dobivati. Utjecaj ovih otkria je enorman.

  Vegan neprocesuirana biljna ishrana garancija je opstanka – Sportska Akademija Beograd

  Problemi s kojima se suoavamo, rjeenja koja trebamo 2. Kula od bjelanevina 3.

  Lekcije iz Kine 27 41 55 79Drugi dio: Vodi za kvalitetnu prehranu Osam principa hrane i zdravlja Kindska jesti etvrti dio: Zato ovo niste ranije uli? Znanost – tamna strana Znanstveni redukcionizam Ponavljanje povijesti Dodatak A.

  Utjecaj bjelanevina u pokusima na takorima Dodatak B. Eksperimentalna struktura Kineske studije Dodatak C. Veza s vitaminom D Bibliografija O autorima ZahvaleOva knjiga, od svog izvornog koncepta pa do konanog oblika, stvarana je tijekom mnogo godina.

  Ali posljednje tri dale su joj oblik knjige. A to se dogodilo zato to ju je Karen, moja ivotna ljubav i supruga ve etrdeset i tri kijeska, uinila takvom. Rekla je da se to mora napraviti zbog djece diljem svijeta. Ulagivala studiia, navaljivala i inzistirala da radimo bez predaha. Proitala je svaku rije, one prihvaene i one odbaene, neke i vie puta. Njegova vjetina pisanja, upornost u zadravanju dosljednosti poruke i njego vo izuzetno brzo upoznavanje s temom ovaj su projekt uinili moguim. Sam je napisao nekoliko poglavlja ove knjige i prepravio kiheska druga, inei moju poruku jasnijom.

  Njihova ljubav i podrka ne mogu se opisati rijeima.

  Kineska studija – moć ishrane – PDF Free Download

  Osim njima, mnogo dugujem jo jednoj svojoj obitelji: Naalost, u ovoj sam knjizi mogao citirati tek mali dio njihovih otkria, ali moglo je biti ukljueno daleko, daleko vie.

  No, i drugi prijatelji, suradnici i roaci dali su silan doprinos svojim pozornim itanjem raznih verzija rukopisa i detaljnim povratnim informacijama. Abecednim redom to su: K tome, Kent Carroll dodao je profesionalizam, razumijevanje i jasnu viziju svojim dragocjenim ureivakim radom. Okosnica ove knjige sama je Kineska studija.

  To, dakako, nije bila cijela pria, ali je bila prekietnica u razvoju mojih ideja. Chen je usmjeravao preko strunih radnika u provedbi studije na nacionalnoj razini u Kini. Njegove profesionalne i osobne karakteristike bile su mi nadahnue; rad i linost poput njegovih ine ovaj svijet boljim. John McDougall te Ann i Mary veliko duno su pristali sudjelovati na ovoj knjizi. Njihova predanost i hrabrost bile su inspiralivne.

    EH1008H-4 NANO PDF

  Sve je to, naravno, bilo mogue zahvaljujui izvanrednom poetku koji su mi podarili moji roditelji, l o m i Betty Campbell, kojima je ova knjiga i posveena. Njihova ljubav i portvovnost meni i mojoj brai i sestrama otvorile su vie prilika nego to su oni mogli sanjati. Oni su nadahnue druge vrste. Oni me tjeraju da se zapitam zato postoji tako mnogo nepotrebne netrpeljivosti prema idejama koje bi trebale biti dio znanstvene debate.

  U potrazi za odgovorima stekao sam mudriju, jedinstveniju perspektivu koju inae ne bih mogao razmotriti. Vi ste financirali moj rad due od etiri desetljea i nadam se da sam, podijelivi s vama lekcije koje sam nauio, poeo vraati ono to vam dugujem.

  Colin Campbell Pored svih ve spomenutih osoba, zahvaljujem svojim roditeljima.

  Moja ukljuenost u ovu knjigu bila je, i jo je uvijek, njihov dar na kojem u im biti zahvalan do kraja ivo ta. Rijei ne mogu opisati koliki kinesska sretnik to sam imao roditelje koji su tako divni uitelji, pomagai i motivatori. I Kimberly Kathan pruila je podrku, savjete, drutvo i strast za ovaj projekt.

  Ona je teke trenutke uinila podnoljivijima, a vrhunce izvanrednijima u ovom velikom rolkrcoasteru od avanture.

  Colin Campbell je u dubini due jo uvijek djeak s farme iz sjeverne Virginie. Kada provodimo vrijeme zajedno svaki put razmjenjujemo prie s farme.

  Bilo da se radi o razbacivanju stajskog gnoja, upravljanju traktorom ili gonjenju stoke, obojica dijelimo bogato iskustvo rada na farmi. Iz takve prolosti i on i ja otili smo u druge karijere. Upravo zbog postignua u nje govoj drugoj karijeri Colinu sam se poeo diviti. Bio je ukljuen u otkrivanje spoja koji je kasnije dobio naziv dioksin; postao je voditelj jedne od najvanijih prehram benih i zdravstvenih studija ikad provedenih – Kineske studije.

  Kao znanstvenik, odigrao je znaajnu ulogu u stvaranju gledita nae zemlje o prehrani i zdravlju.

  Vegan neprocesuirana biljna ishrana garancija je opstanka

  Pa ipak, upoznajui Colina na osobnoj razini, osim zbog njegovog popisa profesio nalnih postignua poeo sam osjeati potovanje prema njemu i iz drugih razloga.

  Poeo sam ga potovati zbog njegove hrabrosti i integriteta. Colin ozbiljno dovodi u pitanje Status quo, i premda su znanstveni dokazi na njegovoj strani plivati protiv struje nikada nije lako. Meni je to dobro poznalo jer sam zajedno s Oprah Winfrey bio optuenik kad ju je skupina stoara studina tuiti nakon to je objavila svoju namjeru da prestane jesti govedinu.

  Bio sam u Washingtonu D. C, gdje sam lobirao za zdravije poljoprivredne metode i borio se za promjenu naina na koji uzgajamo hranu u ovoj zemlji. Suprotstavljam se nekim od najutjecajnijih, najbolje financiranih grupa u zemlji i znam da to nije lako.

To Top